TEIXIM XARXES D'ALIANCES I SUPORT MUTU

El col·lectiu Creadores del 2npis inauguren el seu espai de treball obert a la població.

Les creadores han programat tota una jornada d’activitats entre les quals hi haurà una actuació de màgia, el concurs per escollir el logotip oficial o un taller de Handpoke.

Aquest dissabte dia 10 de juny al Casal Popular La Turba, i després de mesos de treball conjunt entre la Comunalitat de Valls i una agrupació de persones creadores, s’inaugura l’espai de treball del col·lectiu de creadores del 2n pis, obert a totes les persones que necessitin un espai de treball o que vulguin programar tallers artístics.
La iniciativa sorgeix arran de la necessitat de crear un espai de referència on els diferents artistes de la zona puguin posar en comú les seves idees i creacions, així com per oferir un espai físic on totes les persones que ho desitgin puguin establir el seu espai de treball permanent. Aquesta jornada, oberta a tota la població, arriba després de 10 mesos de treball conjunt, iniciades a partir de la primera assemblea d’artistes i creadores convocada per la Comunalitat de Valls i en la qual s’han dut a terme diverses reunions obertes per intercanviar idees, necessitats i opinions així com de diverses jornades de treball per rehabilitar i adequar la sala.
La inauguració començarà a les 11h amb una explicació de l’espai per part dels membres del col·lectiu de creadores, tot seguit, i hi haurà una actuació del Mag José i un espai obert per compartir lliurement les creacions de cadascú. A les 12.30h hi haurà un vermut musical i l’acte de clausura, on es recolliran les votacions del concurs de logotip per al col·lectiu. Finalment, a les 18h es farà un taller d’Handpoke a càrrec de Marina Barbera pel qual és necessària inscripció prèvia, que podrà fer-se a través del telèfon 617809510.
A partir d’aquest dissabte, l’espai de creadores comptarà amb una impremta tipogràfica, un espai de serigrafia i un espai per treballar amb la ceràmica. A més a més, disposa d’una zona per a la pràctica de les arts escèniques així com un espai per al treball individual amb taules i cadires individuals i per a petits grups i un petit espai chill-out. En un futur, s’espera disposar d’un espai de revelatge per a fotografies analògiques.
Per demanar més informació us podeu posar en contacte amb el col·lectiu de creadores del 2n pis a través de correu electrònic, creadores2npis@gmail.com, o a través de les xarxes socials a @Creadores_2npis.